Wysłany: 2009-07-16, 09:22 Pielgrzymka na Jasną Górę 2009 r
No więc... Forum umiera co roku ale też i co roku ożywa, niedługo nadejdzie ten czas gdy wszyscy wrócą do domów i będą wspominać 10 pięknych dni pielgrzymki, jeśli nie wiecie z kim pogadać, gdzie opowiedzieć o swoich doznaniach i uczuciach, piszcie Tu :) Dzielcie się tym z nami a My podzielimy się z Wami. Czekam na wasze wypowiedzi na temat pielgrzymki 2009 r w grupie 17.
A nie jest tak jak napisałem? Jeżeli stosujesz inne "metody" to pardon, ja nie znaju A całokształt znam z tv, nie dane mi było jeszcze zakosztować kobiecej furii na sobie, ale kto wie co się w życiu przydarzy...
Na to pytanie musisz odpowiedzieć sobie sama Ja w każdym razie nie widziałem żebyś kogoś maltretowała/molestowała (niepotrzebne skreślić) więc nie bierz tego do siebie. Chyba, że w myśl zasady "uderz w stół, a nożyce się odezwą"...
Wysłany: 2009-07-29, 16:28
Chciałabym podzielić się moimi odczuciami odnośnie tegorocznej pielgrzymki. Ja byłam drugi raz na pielgrzymce i bardzo mi się podobało Co prawda musiałam opuścić grupę na kilka dni ale wróciłam Atmosfera panująca na pielgrzymce sprawiła, że musiałam wrócić na szlak pielgrzymkowy Nie umiem tego opisać ale coś mnie ciągnie do grupy 17 Jak już raz się pójdzie to chce się iść w nieskończoność. Jeśli nic nie stanie mi na przeszkodzie to za rok też pójdę
Pozdrawiam
Do zobaczenia w sobotę
_________________ Życie nie daje nam tego, co chcemy, tylko to, co ma dla nas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum