Forum Grupy 17 Strona Główna Forum Grupy 17
http://forum.grupa17.info

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Zwiastun pielgrzymki
Autor Wiadomość
Administrator 
Administrator
mgr

Wysłany: 2009-12-11, 08:16   Zwiastun pielgrzymki

Witajcie.

Po długiej przerwie powraca sprawa naszego filmu pielgrzymkowego. Jak wiadomo (i było to widoczne) sprawę filmu wziął na siebie Komar wraz ze swoim ziomkiem Filipem. Niestety, czas ucieka, a filmu jak nie ma tak nie ma. Dlatego by umilić wam pozostały do premiery czas, zmontowałem krótki, ale treściwy zwiastun tego, czego (być może) możecie się spodziewać po filmie. Choć znając życie i filmotwórcze zapędy ww. dwójki Homo Sapiens, przypuszczam, że sam film będzie tylko nieco dłuższy od mojego zwiastuna :-P Dlatego zachęcam do obejrzenia go, czy to online, czy też pobierając pliki do siebie na dysk i tam delektując się nim do woli ;-) Rzecz jasna czekam na komenty, oceny itp. Może podczas oglądania coś wam się przypomniało, skojarzyło lub jakieś inne odczucia pojawiły się u was. Mam nadzieję, że choć jedna osoba coś napisze, bo póki co nasze forum przypomina krainę zombie - jest sporo osób zarejestrowanych, ale "martwych", nic niepiszących... Ale wierzę, że z czasem to się zmieni ;-) Kończę moje przydługie wywody i zapraszam do oglądania:

Zwiastun rzecz jasna jest do pobrania z tego linku w jakości zwykłej (XviD) jak i HD (WMV i MP4 - w tym też oba jako FullHD - pełen odjazd) ;-)

Pozdrawiam wszystkich i czekam na wasze posty.

mada 

Wysłany: 2009-12-13, 16:35   

Zwiastun bardzo mi się podoba, szczególnie początek, ujęcie zza trawy jest świetne. Fajny jest również motyw z torami kolejowymi :-> Następnie kilka migawek z "pielgrzymowania" zakończone wejściem na Jasną Górę! Z niecierpliwością czekam na film pełnometrażowy. Serdecznie pozdrawiam wszystkich pielgrzymów oraz Jakuba, który zaskakuje coraz to nowymi pomysłami ;-)

Kasia91 :) 

Wysłany: 2010-03-17, 02:39   

Najlepsza jest ta radość Mirka z wygranego meczu :-D

Administrator 
Administrator
mgr

Wysłany: 2010-03-17, 08:20   

Kasia91 :) napisał/a:
Najlepsza jest ta radość Mirka z wygranego meczu :-D

A co, niech ma, w końcu też biegał za piłką w tym meczu :mrgreen:

Wysłany: 2010-03-17, 17:17   

Jakubie jak możesz nie wierzyć w zdolności tych chłopaków co? :-P
Wierze, że jeśli nad tym tak dłuuuuuuuugo pracują to zrobią to całkiem nieźle.

Wysłany: 2010-03-17, 17:19   

P.S. Podoba mi się ten trik, który zrobiłeś z oczami - jedno niebieskie, a drugie zielone. Zielone lepsze :mrgreen: Tak trochę, a może bardzo, nie na temat... ale cóż ;-)

Administrator 
Administrator
mgr

Wysłany: 2010-03-18, 14:00   Moje łoczęta...

Kasia91 :) napisał/a:
P.S. Podoba mi się ten trik, który zrobiłeś z oczami - jedno niebieskie, a drugie zielone. Zielone lepsze :mrgreen: Tak trochę, a może bardzo, nie na temat... ale cóż ;-)

No baa, moje oczka zawsze ładnie wyglądają :-> To nie jest wcale trik, tylko najprawdziwsza prawda - takie mam oczy, jedno zielone, drugie niebieskie ;-) A wszystko załatwił wujek Photoshop :mrgreen: Skoro Ci się podoba, to może też sobie takie zrobisz? Służę pomocą jakby coś 8-)

Odpowiedz do tematu